Advertisement

Osmaniye Deprem : Osmaniye'de deprem : Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 17.36'da.

Osmaniye Deprem : Osmaniye'de deprem : Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 17.36'da.. 04 nisan 2020 cumartesi 07:03. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre deprem saat 17.43'te. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi.

Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde bağlı lalegölü osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4.3 büyüklüğündeki deprem nerelerde. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 18,97 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Son depremler osmaniye'nin yoğunoluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem oldu.

Osmaniye Düziçi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem | Ufuk Gazetesi
Osmaniye Düziçi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem | Ufuk Gazetesi from www.ufukgazetesi.net
Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre deprem saat 17.43'te. Osmaniye deprem haberleri, gelişmeleri ve osmaniye deprem fotoğrafları yer alıyor. Kandilli rasathanesi'nden alınan son verilere göre osmaniye'de saat 03.24'de 3.4, saat 03.23'de 3.5, büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. 04 nisan 2020 cumartesi 07:03. Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi.

Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana.

Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 17.36'da. Osmaniye deprem haberleri, fotoğrafları ve videoları. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Son dakika deprem haberi az önce geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye deprem haberleri sayfasında osmaniye deprem ile ilgili son dakika güncel osmaniye deprem haberlerini son osmaniye deprem gelişmeleri ve osmaniye deprem haberleri burada. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi.

Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Depremin saat 17.36'da yerin 9 kilometre altında meydana geldiği bildirildi.

İdlib şehidi Uzman Çavuş Deprem Osmaniye'de son ...
İdlib şehidi Uzman Çavuş Deprem Osmaniye'de son ... from foto.haberler.com
Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Son depremler osmaniye'nin yoğunoluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Osmaniye deprem haberleri, fotoğrafları ve videoları. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Osmaniye depremi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika osmaniye depremi haber ve gelişmelerini i̇zmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası 5 yaşındaki kızıyla yaşadıklarını anlatan.

Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saat 17.36'da yerin 9 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana. Son dakika deprem haberi az önce geldi. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 17.36'da. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Osmaniye deprem haberleri, fotoğrafları ve videoları. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Osmaniye'de 3.3 büyüklüğünde deprem - Son Dakika Haberler ...
Osmaniye'de 3.3 büyüklüğünde deprem - Son Dakika Haberler ... from i2.milimaj.com
Osmaniye lalegolu toprakkale'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 04 nisan 2020 cumartesi 07:03. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi.

04 nisan 2020 cumartesi 07:03.

Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Osmaniye\'nin sumbas ilçesi merkezli richter ölçeğine göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana sumbas'da daha sonra 3.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin 18,97 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünden alınan bilgiye göre. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Son dakika deprem haberi az önce geldi. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye depremi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika osmaniye depremi haber ve gelişmelerini i̇zmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası 5 yaşındaki kızıyla yaşadıklarını anlatan. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Posting Komentar

0 Komentar